En av de vanskeligste utfordringene eldre borgere står overfor er å holde hjemmet rent og presentabelt. Vcare4u-tjenester hjelper deg med husarbeidene som kan bli stadig umulige etter hvert som din kjære blir eldre. Rengjøringsarbeid som en gang bare var plagsomme, som å tørke gulv, skrubbe toaletter, støve og støvsuge kan bli fysisk utmattende eller til og med farlig, da det kan føre til ulykker eller fall. Faktisk flytter mange eldre ut av hjemmene sine og inn i hjemmet, bare fordi oppgaven med å holde et hus rent har blitt for vanskelig eller skadelig for deres helse.

Rengjøringstjenester hjemme eller i hjemmet –

Når du blir eldre, vil du sannsynligvis bruke mindre tid på gjøremål som rengjøring og organisering og mer tid på dine hobbyer og interesser. Noen ganger blir vanlige gjøremål for krevende på grunn av fysiske utfordringer, sykdommer eller smerter.

I motsetning til de fleste rengjøringsselskaper eller hushjelpstjenester som tilbyr pakketjenester for eldre, tilpasser vi rengjøringstjenestene våre for å møte din livsstil og løse dine største utfordringer. Her er noen av rengjøringstjenestene og rengjøringsplanene vi tilbyr-

  • Ledsagelse for lett rengjøring: Kjører rutinemessige ærender, lett rengjøring, klesvask, forberedelse av lett måltid, shopping og koordinering.
  • Dyp rengjøring: Kjøleskap, komfyr, stekeovn, mikrobølgeovn, tilgjengelige rom, gulv, lys, vegger og vinduer og bad.

Home Suite Home Coordination of Transitions: Akkompagnement for å se og finne det nye hjemmet, dagligvarer, oppsett av forsikring, adresseendring, innkjøp av nye varer og oppbevaring av verdisaker om nødvendig.

  • Flytte inn / sette opp: Pakke ut og hjelpe til med å organisere og sette opp det nye hjemmet.
  • Flytting Forberedelser: Dekluttering, pakking, sortering, salg, flytting av rengjøring, og kassering og / eller donasjon.
  • Generelt husholdningsvedlikehold: Dekluttering, donering, sortering, skuffer, skap, hyller og skap.

Å ansette noen til å hjelpe med rutinemessige rengjøringsarbeid er en fin måte å hjelpe eldre til å holde seg uavhengige og fortsette å bo i hjemmet de kjenner og elsker. Selv om det er mange varianter i tjenestene som er tilgjengelige, er hovedmålet med eldre rengjøringstjenester å sikre at foreldrene dine bor i et rent, trygt og komfortabelt miljø.

“Mens mange eldre velger å flytte til alders- eller sykehjem, velger mange flere å eldes på plass i sin egen bolig ved hjelp av mobile rengjøringstjenester.”

Leave a comment