Hva er uavhengig liv?

Hos Vcare4u forstår vi de utrolige effektene sosialisering og følgesvenn kan ha på eldre mental helse og velvære. Muligheter til å engasjere seg med andre og utvide forholdet til venner, familie, naboer og medlemmer av samfunnet kan bidra til å forbedre symptomer på depresjon, lette følelser av eldre isolasjon og ensomhet, og til og med redusere risikoen for demens.

Ved å tilbringe tid med omsorgspersonene våre, har ikke din kjære bare noen som er klare til å hjelpe deg rundt huset eller hjelpe deg med å tilberede et måltid, de har også en venn som tilbyr sosial forbindelse og en ledsager som kan hjelpe dem å komme tilbake til å gjøre tingene som gir dem glede.

Ledsageromsorg, eller følgesvenn, gir emosjonell støtte, vennskap og sosialisering. Vanlige hjemmefølelsesaktiviteter inkluderer:

  • Samtale og mental stimulering, for eksempel å spille spill eller lytte til musikk.
  • Måltid prep og tid tilbrakt sammen over frokost, lunsj eller middag.
  • Lett aktivitet, for eksempel en tur eller tid brukt utenfor.
  • Klesvask og lett rengjøring.
  • Dagligvarehandel og ærend.
  • Transport til og fra avtaler og sosiale arrangementer.
  • Påminnelser om personlig pleie og pleie
  • Påminnelser om medisiner.

På Vcare4u fokuserer vi på aktiviteter som gir glede, gir mental stimulering og oppmuntrer til fysisk og følelsesmessig velvære. Våre omsorgspersoner er i regelmessig kommunikasjon med en klients kjære for å dele fremgang, svare på spørsmål og bare sjekke inn ved å gi følgesvenn.

Alternativet for å komme seg ut er veldig interessant og spennende. Våre personlige assistenter kan hjelpe deg med å komme til forskjellige steder ved å bruke din egen bil. Du vil fortsatt være omgitt av dine egne eiendeler, men kan lene deg tilbake og slappe av når du reiser til målet ditt sammen.

Å navigere i offentlig transport kan noen ganger virke skremmende, da det er sterkt avhengig av bestemte tider og steder. Det kan imidlertid gjøres lettere hvis du har noen å dele ansvaret med. Å sjekke gjennom rutetabellene sammen og komme til bussholdeplassen eller jernbanestasjonen i tide kan begynne å føles spennende i stedet for en jobb.

“Vi forstår kampen familiemedlemmer møter når en elsket trenger ekstra hjelp hjemme, og vi er her for å hjelpe. La omsorgspersonene våre avlaste dette stresset ved å tilby profesjonelle hjemmetjenester med personlig bånd”

Leave a comment